Uw diensten en leveringen partner voor  LABoratorium en INDUStrie
Uw diensten en leveringen partner voor  LABoratorium en INDUStrie
WEBSTER Hardheid tester
Het is een handmatig draagbare apparaat dat snel en overal de hardheid van verschillende materialen zoals aluminium, messing, zacht staal en koper kan bepalen (ASTM B647). Het kan op vlakke materialen, op profielen en op buizen ( basis min. diam. 9.6mm)meten. Alle modellen kunnen een materiaaldikte vanaf 0.75 tot 6mm meten. . De waarde wordt afgelezen in Webster eenheid en kan met de hulp van een geleverd graphiek in een Rockwellwaarde omgezet worden. Het is geleverd met een regeling sleutel, een proefplaatje, een reserve penetrator, een conversie graphiek, een handleiding en een etui.   

Webster Instrument, INC. produceren  hardheid testers sinds 1932 (een family bedrijf over drie generaties). Zijn reputatie is gebouwd met de eerste klanten: Douglas, Boeing, U.S. Navy, Lockheed,.... 

Er zijn drie modellen:
Model B: De meest wereldwijd gebruikt. Voor aluminiumlegeringen series vanaf 100 tot 7075. De twintig scherm graduaties overeenskomen met een hardheidgamma van 25 tot 110 Rockwell E. 

Model B-75: Het werd ontwikkeld om een grotere gevoeligheid voor kleine variaties in de hardheid van het bovenste deel van het model B schaal te verkrijgen.  Deze gevoeligheid is vooral bruikbaar voor het meten van het zacht staal en harde aluminiumlegeringen. Voor messing, dit model dekt het bereik van gloeien tot hard. De twintig scherm graduaties overeenskomen met een hardheidgamma van 20 tot 100 Rockwell B.

Model BB-75: Ontwikkeld om de behoeften van bepaalde industrien voor een snelle werkwijze voor hardheid test van koper afgezet door elektrolyse te voldoen. Het gebruikt de B-75 penetrator voor zijn gevoeligheid en de B veer voor zijn lage druk. Deze combinatie maakt het mogelijk om het zachte gamma van meest voorkomende materialen te testen.

Opties:
Capaciteit voor monsters ​​maximale dikte van 25.0mm beschikbaar op aanvraag. Het aambeeld as heeft een standaard diameter van 9.52mm. Het kan tot 3.18mm verlaagt worden op aanvraag.
Meer inlichtingen op:
Na verkoop dienst door ons bedrijf uitgevoerd
Onderdelen op voorraad.